For andet år i træk afvikles Thisted Forsikring Championship i Aalborg Golf Klub

Torsdag begynder Thisted Forsikring Championship, og foruden Marcus Helligkilde, Oliver Hundebøll, John Axelsen og de øvrige ECCO Tour spillere, er det igen med den tidligere Europa Tour vinder, Jeppe Huldahl, i feltet. 

Jeppe Huldahl tog inden Corona-afbrydelsen afsked med sin professionelle golfkarriere ved ECCO Tourens Winter Series på PGA Catalunya. Det gjorde han med to sejre, og derfor har der været snak i krogene om, hvorvidt afskeden var definitiv. Det svar er stadig uvist, men med deltagelsen i denne uge holder Huldahl selv døren åben. 

– Jeg spiller naturligvis for at levere det bedst-mulige resultat, og målsætningen er også at blande mig i toppen. Men når man ikke rigtigt få trænet, så er det nogle gange svært at vide, hvor spillet er, siger Jeppe Huldahl forud for Thisted Forsikring Championship i Aalborg.

Hvad fremtiden bringer, ønsker Huldahl ikke rigtigt at komme ind på.

Jeppe Huldahl stiller til start ved Thisted Forsikring Championship i Aalborg Golfklub

– Jeg aner ikke, hvor meget golf, jeg kommer til at spille i år eller næste år for den sags skyld. Jeg ved, at jeg ikke kommer til at spille alle turneringerne i år, men jeg håber, jeg kommer til at spille nok til, at jeg kan holde mig i toppen af ranglisten, så jeg potentielt kan spille noget Challenge Tour næste år. Uanset hvad er det jo rart at have muligheden, siger Huldahl og fortsætter.

– Lige nu hygger jeg mig med at spille og konkurrere mod de andre. Det er altid sjovt, og den del vil jeg nok altid komme til at savne, når jeg passer mit “rigtige” arbejder, slutter en smilende Huldahl, inden han bevæger sig ud på dagens Pro-Am. 

Siden foråret har Jeppe Huldahl arbejdet som træner i Dansk Golf Akademi, hvor han primært har base i Ishøj og på Royal Golf. 

Første tællende turnering efter “pausen”
Thisted Forsikring Championship er første tællende turnering til Nordic Golf League ranglisten, “GolfBox Road to Europe” siden afbrydelsen i marts. 

GolfBox Road to Europe fører Jeppe Huldahl suverænt, mens Marcus Helligkilde ligger på andenpladsen. Helligkilde går således også ind til denne sidste del af sæsonen med gode forudsætninger for en hurtig tilbagevende til Challenge Touren. Oliver Hundebøll (7) og Mikkel Hjorth (17) er eneste øvrige danskere i top-20. 

De 3 bedste spillere på GolfBox Road to Europe kvalificerer sig til Challenge Touren næste år, forudsat at der i indeværende sæson afvikles min. 10 tællende turneringer. Thisted Forsikring Championship i denne uge er nummer fem. 

Følg med LIVE fra torsdag morgen – hul for hul
Thisted Forsikring Championship spilles over 36 huller, og præmiesummen er 30.000 euro.

Du kan følge slagets gang LIVE fra kl. 07:30, og der vil som altid blive opdateret scores efter hvert hul. 

Du kan se starttiderne ved Thisted Forsikring Championship her