Nicolai Kristensen til tops efter -8 ved TRACKMAN Virtual Championship

Nicolai Kristensen har netop sendt sig selv til tops ved TRACKMAN Virtual Championship efter en fornem 64er, otte under par på Great Northern. Dermed henviser han Oliver Suhr og Adam Guedra til andenpladsen. 

TRACKMAN Virtual Championship løber frem til onsdag kl. 23:59, og i alt mangler ca 40 spillere at spille deres runde. Det dufter af sejr til Nicolai Kristensen, men intet er afgjort. 

– Jeg er rigtig godt tilfreds med spillet i dag. Jeg har faktisk spillet godt udendørs på det seneste, og det er dejligt, at jeg kan tage den gode form med ind til simulatoren, forklarer Nicolai Kristensen, der har roser til overs for setuppet.

– Jeg synes, det er helt vildt fedt, at Flemming (Astrup, red) og TRACKMAN har fået det her op at stå. Det er et fedt initiativ, og det giver os allesammen noget motivation på en sjov måde. Jeg er fan, siger Nicolai Kristensen, der også deler roser ud til TRACKMAN.

– Jeg elsker TRACKMAN. Det er en genial opfindelse, og det er hurtigt blevet et nærmest uundværligt træningsværktøj for mig. Den betyder, at man hele tiden får data, og man kan arbejde meget mere målrettet, fortæller Nicolai Kristensen og fortsætter;

– Man kan sagtens sige, at min TRACKMAN er min bedste træningskammerat. Jeg ved godt, at Møllens (Nicklas Nørgaard Møller, red) troede det var ham, men det må han leve med, griner Nicolai Kristensen. 

Du kan se stillingen ved TRACKMAN Virtual Championship her.