Niklas Nørgaard Møller fører Jyske Bank Danish PGA Championship by FREJA efter førstedagen

Spillerne havde aldeles perfekte betingelser på onsdagens førsterunde af Jyske Bank Danish PGA Championship by FREJA. Bedst til at udnytte de gunstige forhold var Kokkedalspilleren, Niklas Nørgaard Møller, der med en runde i otte under par, gav sig selv en et-slags føring til Søren Kjeldsen. 

– Jeg spillede godt i dag, og lavede ikke nogen fejl. Jeg slog bolden tæt på nogle gange, men ellers holdt jeg mig bare i banen og tog de birdies, der faldt ned i min turban, sagde Møller efter runden. 

Niklas Nørgaard Møller har været stærkt spillede de seneste uge, og det er ikke overrasksende, at han igen er med helt fremme efter førstedagen. 

– Jeg rammer den godt i øjeblikket. Jeg har givet den totalt gas i vores ufrivillige pause, og jeg føler, jeg er kommet stærkt ud efter pausen, fortæller “Møllens”, der allerede har planen klar til torsdagens runde. 

– Jeg skal give den fuld gas igen. Hvis man ikke laver birdies, sakker man bagud, så jeg skal ud og trykke den i bund igen, som vi unge mennesker siger, griner han. 

Du kan se Viasats interview med Niklas Nørgaard Møller nedenfor. 

Søren Kjeldsen: Lige hvad jeg havde brug for
Næstbedst på dagen var Søren Kjeldsen, og den rutinerede dansker var godt tilfreds med sin pletfri runde i 66 slag, syv under par, som faldt på et tørt sted.  

– Jeg har gået og spillet med de andre i nogle små matcher, og jeg har bare spillet så dårligt hver gang. Så i dag var lige hvad jeg havde brug for, for at være helt ærlig, sagde Kjeldsen til Viasat efter runden. Du kan se hele interviewet med Søren Kjeldsen nedenfor. 

Oliver Hundebøll Jørgensen, Marcus Helligkilde, Mathias Gladbjerg og Nicolai Kristensen deler tredjepladsen. 

Rasmus Højgaard og Jeff Winther er også i top 10 efter førstedagen, mens Thorbjørn Olesen havde en svær dag på kontoret i sin første turnering i næsten et år. Han skal torsdag forsøge at forbedre sig i forhold til dagens runde i par. 

Thorbjørn Olesen sad onsdag ansigt til ansigt med den danske presse, og nedenfor kan du se pressemødet i sin fulde længde. 

Du kan se stillingen i Jyske Bank Danish PGA Championship by FREJA her

LIVE TV torsdag og fredag
Husk at du torsdag og fredag fra kl. 13 – 17 kan følge golfen LIVE på TV3 Sport, V Golf Sport og Viaplay. Du kan naturligvis også her følge scores hul for hul på vores livescoring. 

Nedenfor kan du se interview med Niklas Nørgaard Møller og Søren Kjeldsen samt onsdagens pressemøde med Thorbjørn Olesen.