Det lykkedes desværre ikke for Alexander George Frances at hjemfører sæsonens anden danske sejr på Nordic Golf League. Med en runde i par på finaledagen endte Frances på en delt 8. plads som bedste dansker.

Turneringen blev vundet af Christofer Rahm fra Sverige efter omspil mod finske Matias Honkala. Finnen kom først i klubhuset med -11, og der skulle en birdie til på 18. hul for Christofer Rahm for at fremtvinge omspillet, og det lykkedes.

Allerede på første omspilshul kom afgørelsen. Begge slog på green til 1,5 meter fra pinden, men kun Rahm formåede at hole sit putt for birdie, og han tog dermed sejren.

Bedste danske score på finalerunden blev leveret af Victor Sidal Svendsen. Han vandt på Emorpdá i søndags og genfandt noget af det spil til dagens finalerunde, som blev på 68 slag, fire under banens par. Sidal Svendsen sluttede på en delt 15. plads.

Lucas Bjerregaard lå længe til en top 20-placering, men en skidt afslutning med dobbeltbogey-bogey på de to sidste huller kostede dyrt, og den dobbelte vinder på DP World Tour måtte tage til takke med en delt 25. plads.

Langt de fleste af deltagerne i GolfStar Winther Series skal videre til Camiral Golf & Wellness hvor det fra på søndag gælder den første af to turneringer i ECCO Tour-sæsonpremieren. Fra søndag gælder det ECCO Tour Spanish Open, og torsdag i næste uge gælder det ECCO Tour Catalunya Championship.

Begge turneringer tæller ligesom de to turneringer på GolfStar Winther Series med i Nordic Golf League.

Se resultatet af GolfStar Winther Series – II

– – – o0o – – –

Se en oversigt over alle billetterne til Danish Golf Championship

Her kan du købe billetter.

Bemærk, at der er gratis adgang for børn under 16 år til Danish Golf Championship i august og reducerede priser for unge mellem 16 og 18 år.

Der er gratis parkering for alle hele ugen. En anden god nyhed er, at parkeringspladsen kun ligger to flækkede sandjern fra banen.

Her kan du læse nogle af vores andre spændende nyheder.