Victor Sidal fra The Scandinavian Golf Club blev årets første vinder på Nordic Golf League (NGL). Victor Sidal vandt den første af to turneringer på Empordá Golf, GolfStar Winther Series – Links. Sidal gik sidste runde i 66 slag og vandt med et enkelt slag til svenske Albin Bergström.

Det blev til en 4. plads fo Kristoffer Max, der ligeledes repræsenterer The Scandinavian Golf Club. Max begyndte finalerunden som bedst placerede dansker, og længe var han med i kampen om sejren. En skidt afslutning med blandt andet en triplebogey på 16. hul og bogey på 17. hul kostede dyrt.

Alexander George Frances, som nu repræsenterer Næstved Golfklub, opnåede en delt 19. plads i selskab med blandt andre Anders Emil Ejlersen fra Silkeborg.

Lucas Bjerregaard var også blandt de 52 spillere, der klarede cuttet i turneringen. Lucas endte på 32. pladsen, mens nyprofessionelle Emil Kjeldsen opnåede en 36. plads. Der var 28 danskere til start i turneringen, og vi fik 11 af dem gennem alle tre runder.

Det var den svenske del af Nordic Golf League, Cutter & Buck Tour, der åbnede ballet i 2024, og allerede tirsdag går det løs igen med en turnering på Empordá’s to 18-hullers baner, Links Course og Forest Course, i en turnering, der ikke overraskende hedder GolfStar Winther Series – Forest.

Senere på ugen er det så ECCO Tour, den danske del af NGL, der har sin sæsonpremiere på Camiral (PGA Catalunya). Først gælder det ECCO Spanish Masters, der begynder på søndag, og herefter følger PGA Catalunya Championship i næste uge.

Med den flotte sejr til Victor Sidal Svendsen, som var hans anden på NGL, fik dansk golf en flot start på Nordic Golf League-sæsonen 2024, og vi drømmer os allerede tilbage til 2022, hvor der blev vundet hele 18 danske sejre på Nordic Golf League det år og alle fem Challenge Tour-pladser fra NGL-ranglisten gik til danskere.

Se resultatet her.

Vi sælger fortsat billetter til Danish Golf Championship – Se en oversigt over alle billetterne til Danish Golf Championship

Her kan du købe billetter.

Bemærk, at der er gratis adgang for børn under 16 år til Danish Golf Championship i august og reducerede priser for unge mellem 16 og 18 år.

Der er gratis parkering for alle hele ugen. En anden god nyhed er, at parkeringspladsen kun ligger to flækkede sandjern fra banen.

Her kan du læse nogle af vores andre spændende nyheder.

Læs mere – Tiger: – Jeg shankede den!