Svenske Eric Blom (th) vandt Thisted Forsikring Championship i Holstebro Golfklub. Checken overrækkes her af direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.
Svenske Eric Blom (th) vandt Thisted Forsikring Championship i Holstebro Golfklub. Checken overrækkes her af direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.

Svenske Eric Blom var skarp til sidst, da han fredag vandt Thisted Forsikring Championship. Simon Willer blev nummer to, mens der også stod Danmark på tredje- og fjerdepladsen.

Inden fredagens finalerunde af Thisted Forsikring Championship i Holstebro Golfklub, var der for en sjælden gang skyld dansk dominans i toppet af stillingen.

De mange fremmødte tilskuere havde håbet rød-hvid sejr – og gerne til hjemmebanehelten, Daniel Løkke – men det blev i stedet svenske Eric Blom, der løb med sejren og førstepræmien på 67.500 kroner.

– Jeg spillede ikke godt på de første huller, og det var virkelig en kamp om at holde mig inde i topstriden. Jeg chippede godt, og fik reddet en masse pars, sagde Blom, der inden sin birdie på 11. Hul, havde leveret 10 pars på stribe på finalerunden.

Eric Blom indhentede og overhalede undervejs Simon Willer, der dog kan trøste sig med en andenplads og karrierens bedste ECCO Tour resultat.

Skuffet Willer har tanket selvtillid
– Jeg er skuffet lige nu. Det må jeg indrømme. Jeg spillede ikke godt i dag, og jeg føler, at jeg skulle have gjort det bedre, fortalte Simon Willer efter runden.

– Men når jeg lige kommer hjemad, og skuffelsen lige har lagt sig lidt, så vil jeg helt sikkert glæde mig over en andenplads. Og jeg har helt sikkert tanken en masse selvtillid her i Holstebro, slutter Willer.

Simon Willer og Daniel Løkke forpassede begge chancen ved Thisted Forsikring Championship. Simon Willer blev nummer to og Daniel Løkke nummer fire.
Simon Willer og Daniel Løkke forpassede begge chancen ved Thisted Forsikring Championship. Simon Willer blev nummer to og Daniel Løkke nummer fire.

Den helt store publikumsmagnet, Daniel Løkke, ærgrede sig også over den forspildte chance.

Løkke stolt af Holstebro Golfklub
– Det var ikke godt nok de sidste to runder. Jeg fik en fantastisk start i onsdags, men desværre faldt jeg i niveau bagefter. Denne uge var en fantastisk chance for mig, og selvom en fjerdeplads ikke er så tosset endda, så er jeg stadig lidt skuffet over, at jeg ikke kunne give publikum den sejr, de kom for at se, fortalte Løkke.

– Der var sublim opbakning hele vejen rundt, og det er simpelthen så fedt at spille ECCO Tour her i Holstebro. Banen er i fantastisk stand, og klubben kan sagtens være stolt af både bane og arrangement. De har gjort et godt og kæmpe stykke arbejde, og det samme har Thisted Forsikring, takkede Daniel Løkke.

Fredag bød på en række andre flotte danske resultater ved Thisted Forsikring Championship. Du finder slutresultatet her.

Der resterer nu blot tre turneringer på Race to Himmerland Ranking, hvor top-3 får adgang til Made in Denmark i Himmerland til august. Efter dagens turnering er Martin Ovesen på andenpladsen, mens Daniel Løkke ligger nummer tre.

Du finder stillingen på Race to Himmerland Ranking her.