Thomas Bjørn er i Mauritius denne uge for at deltage i sæsonfinalen på Legends Tour, MCB Tour Championship – Mauritius, og han stiller op som forsvarende mester i turneringen. Bjørn vandt sæsonfinalen sidste år med en vinderscore på -20.

Det er den samme bane, der spilles på som sidste år, Constance Belle Mare Plage, og det var her, Thomas vandt for anden gang på Legends Tour. Før den sejr havde han også vundet Irish Legends i 2021. Steen Tinning er også til start i ferieparadiset i Det Indiske Ocean.

Desværre fik Thomas Bjørn en skidt start på sit titelforsvar. Det blev +3 på første runde og en foreløbig placering i den tunge ende af leaderboardet.

Til gengæld gik det noget bedre for Steen Tinning, der kom rundt under par. Med tre birdies og en enkelt bogey på de fire sidste huller blev det til -1 for runden og en foreløbig 23. plads.

Turneringen føres af svenske Michael Jonzon, der gik første runde i -8 helt uden bogeys på scorekortet. To spillere er et slag efter, det gælder Markus Brier og Euan McIntosh. Turneringen afvikles over 54 huller og slutter søndag.

MCB Tour Championship – Mauritius scores R1

Billetsalget til Danish Golf Championship er i fuld gang, og der er lige nu billetter til de billigste priser. Der er flere forskellige typer af billetter som dog alle har det til fælles, at de kan bruges som den perfekte julegave. Og der er gratis adgang for børn under 16 år. Når du køber en billet, får du mulighed for at downloade et fint gavebevis, som du kan lægge under træet. Her kan du købe billetter.

Husk, at du stadig kan være med i konkurrencen om at vinde to VIP billetter til Danish Golf Championship – tilmeld dig her.

Her kan du læse nogle af vores andre spændende nyheder.